Flash News

Kosova

Këto janë dy edukatoret dhe kuzhinierja që dhunuan 3-vjeçarin në çerdhe në Kosovë

Këto janë dy edukatoret dhe kuzhinierja që dhunuan

Personat në foto, janë tre gratë që dhunuan një 3-vjeçar brenda një çerdhe në Fushë Kosovë. Ndërkohë policia i ka shoqëruar ne komisariat dy edukatoret dhe kuzhinieren.

Drejtori i Arsimit në Fushë Kosovë, Fatlum Berisha tha se po merren me rastin dhe se do të veprojnë sipas ligjeve.

I pyetur nëse ka pasur ankesa nga familjarë të tjera për raste të ngjashme, ai e mohoi një fakt të tillë.

Ngjarja ka ndodhur në një çerdhe publike dhe është denoncuar nga daja e të miturit, i cili ka publikuar dhe një video ku duket dhuna. Sipas familjarëve, i mituri dhunohet brutalisht jo vetëm nga edukatoret, por edhe nga kuzhinierja dhe pastruesja e çerdhes.

Të fundit