Flash News

KRYESORE

Gardistët marrin karriget e deputetëve të opozitës, nuk i lejojnë të ulen

Gardistët marrin karriget e deputetëve të opozitës, nuk i

Gardistët marrin karriget e deputetëve të opozitës, nuk i lejojnë të ulen

Salla e Kuvendit është blinduar që në orët e para të mëngjesit me gardistë.

Punonjësit e Gardës kanë hequr karriget e deputetëve të opozitës duke mos i lejuar të ulët. Ka pasur një moment përplasje mes Bledion Nallbatit, Xhelal Mziut dhe Asllan Dogjanit me një nga punonjësit  e Gardës.

Ky i fundit nuk i lejonte të merrnin karriget dhe të uleshin në vendin e tyre.
Të fundit