Madhështorët

Rum, Bjellorusi

Kuaj të egër të racës Konik në rezervatin republikan “Nalibokskaya Pushcha”. Kuajt i janë dhuruar Bjellorusisë si pjesë e një programi për të riprodhuar karakteristikat e rajonit me kafshë të egra dhe të buta.

Foto: Vasily Fedosenko/Reuters