Flash News

POLITIKOFF

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Interneti është bërë pjesë e jetës së përditshme të shumë njerëzve, dhe që sigurisht përfshin njerëz të famshëm.

Miliona fansa ndjekin artistët e tyre të preferuar në mediat sociale dhe u japin atyre një "pëlqim", një koment ose ndajnë gjithçka që bëjnë.

Sidoqoftë, ka njerëz të famshëm që mendojnë se fansat në të vërtetë nuk kanë nevojë të dinë çdo gjë të vogël që ndodh në jetën e tyre, e cila është arsyeja pse ata nuk shkojnë në rrjetet sociale.

Sigurisht, ata nuk e morën atë vendim me një trill, ata kanë arsye që madje i ndihmojnë ata të bëjnë një jetë më të mirë.

Daniel Radcliffe

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Emma Stone

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Robert Pattinson

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Kristen Stewart

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Saoirse Ronan

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Brad Pitt

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Emily Blunt

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Sandra Bullock

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Daniel Craig

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Cate Blanchett

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Scarlett Johansson

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Kate Moss

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

George Clooney

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Olivia Colman

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Keira Knightley

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Rachel Weisz

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Colin Firth

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Kate Winslet

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Ashley and Mary-Kate Olsen

20 të famshëm që nuk kanë rrjete sociale

Të fundit