Flash News

POLITIKOFF

A do të jetë Efi konkurrente në "Dancing with the Stars"?

A do të jetë Efi konkurrente në "Dancing with the

Në një bisedë virtuale që ka patur me ndjekësit e saj, Efi ka përzgjedhur t'ju përgjigjet disa pyetjeve të ardhura nga fansat e saj dhe njëra prej tyre ka qënë nëse do të ishte pjesë e "Dancig with the Stars".

"A do të shohim konurrente diku?", pyetje të cilën ndjekësi e ka shoqëruar me një fustan të kuq duke kërcyer, që qartazi i referohet "Dancing with the Stars".

"E kam mbyllur me konkurrimet", i është përgjigjur Efi, duke lënë kështu të nënkuptohet se ajo nuk do të jetë pjesë e edicionit të dytë të "Dancing".

Tashmë të gjithë jeni njohur me lajmin se projekti i suksesshëm i “Dancing With the Stars” që ka mbajtur një audiencë të lartë të gozhduar pas ekranit sezonin e shkuar, do të startojë së shpejti në Top Channel.

Teksa emrat e konkurrentëve janë ende surprizë, Ilir Shaqiri do të jetë kryetari i jurisë, i cili do t’i vlerësojë ata për kërcimin, dhe siç thotë Iliri, do të ndajë emocionet e kërcimit nga teknika.

Të fundit