Flash News

POLITIKOFF

A janë këngët e tij dedikim për Eglin? Olsi Bylyku sqarohet një herë e mirë

A janë këngët e tij dedikim për Eglin? Olsi Bylyku sqarohet

Prej muajsh tashmë Egli Tako dhe Olsi Bylyku janë ish-çifti më i komentua, e kjo për shkak të deklaratave të tyre që shpesh janë dukur si "kunja" për njëri-tjetrin.

Pak ditë më parë Egli theu heshtjen në një intervistë televizive, duke sqaruar sipas saj arsyet e ndarjes por jo vetëm. Ajo gjithashtu tha se për shkak të keqkuptimeve nga publiku është e detyruar në një farë mënyrë të ndërpresë edhe projektet muzikore, ose përndryshe do të merren si dedikimin për ish-in e saj.

Me thënë të drejtën me muzikën kam vendosur të bëj një shkëputje. Nuk e di ende nëse do të jetë një shkëputje e përhershme apo e përkohshme. Nuk e di ende as vet sepse ndoshta më vonë ndryshoj mendim por momentalisht dua të shkëputem pasi çdo lloj projekti që unë mund të bëj në këtë moment, do interpretohej si shfrytëzim i momentit dhe se çdo projekt muzikor do keqpërdorej për shkak të situatës që ndodhem dhe do të merrej si një dedikim, gjë që nuk më pëlqen”, tha Egli.

Ndërkohë Olsi nuk ka mbetur pas me përgjigje, ky i fundit ka shpërndarë disa postime në profilin e tij të Instagramit, ku ka sqaruar njëherë e mirë se këngët e publikuara në fakt nuk janë një dedikim për Eglin.

A janë këngët e tij dedikim për Eglin? Olsi Bylyku sqarohet

Të fundit