POLITIKOFF

Adelina Ismaili dhuron 12 shtëpi për familjet në nevojë

Adelina Ismaili dhuron 12 shtëpi për familjet në nevojë

Adelina Ismaili edhe pse është tërhequr disi nga muzika, ajo vazhdon të jetë në qendër të mediave.

Së fundmi, Adelina, ka bërë një gjest shumë domethënëse për familjet në nevojë. Këngëtarja shqiptare nga Kosova u ka dhuruar 12 shtëpi familjeve në nevojë.

Ismaili gjithnjë është vlerësuar jo vetëm si një artiste e madhe dhe e suksesshme për kaq shume vite, por dhe si një njeri me ndjeshmëri të lartë sociale.

Të fundit