POLITIKOFF

Aktorja e njohur Kaya: Prej vitesh na kanë paragjykuar dhe shikuar si njerëz pa perspektivë

Aktorja e njohur Kaya: Prej vitesh na kanë paragjykuar dhe shikuar si

Aktorja e njohur Hazal Kaya ka folur hapur për paragjykimin që i është bërë aktorëve në Turqi në fillim kur filluan të prodhoheshin seriale.

Ajo ka treguar se i shihnin si njerëz pa perspektivë dhe që mendonin se ishin aty për shkak të bukurisë dhe jo talentit. Ajo po ashtu ka shtuar se aktorët kanë punuar shumë në këtë industri dhe se historia filloi të ndryshojë kur serialet nisën të shiteshin jashtë vendit.

Aktorja e njohur Kaya: Prej vitesh na kanë paragjykuar dhe shikuar si

“Prej vitesh jemi poshtëruar si aktorë dhe kemi jetuar si njerëz pa perspektiva. Mendonin se ishim aty për shkak të bukurisë dhe jo talentit. Por ishte drejtësia hyjnore që vite më pas bëri që serialet tona të shiteshin nëpër botë dhe të vlerësoheshin. Ne aktorët kemi punuar shumë për këtë industri. Askush s’ka punuar më shumë se ne dhe sërish ne sulmoheshim, nga të gjitha anët. Historia ndryshoi kur serialet nisën të shiteshin jashtë vendit”-tha Kaya.

Të fundit