Flash News

POLITIKOFF

Aktorja e njohur kujton takimin e fundit me Mirush Kabashin

Aktorja e njohur kujton takimin e fundit me Mirush Kabashin

Aktorja Aishe Stari ka kujtuar takimin e saj të fundit me Mirush Kabashin, i cili u ndan sot nga jeta.

 Në një lidhje telefonike për emisionin ‘Vila 24’ në News24 ajo tha se për herë të fundit ishin takuar në ditëlindjen e saj, ndërsa takoheshin çdo javë në Durrës.

Erdhi te ditëlindja ime pastaj takohesha shpesh sepse 1 herë në javë vinte në Durrës. Edhe na dukej sikur e kishin ende në Durrës, sikur nuk ishte larguar kurrë.

Bashkëpunimi i fundit mëgjithatë me Mirushin kemi qenë shokë dhe na lidhnin interesa të përbashkëta, kemi qenë shumë të afërt jo si në të njëjtin teatër, po si në të njëjtën shtëpi.”, tha ajo e prekur.

Të fundit