Flash News

POLITIKOFF

Aktorja e Hollywood-it, Angelina Jolie “flet” shqip

Aktorja e Hollywood-it, Angelina Jolie “flet” shqip

Aktorja e njohur hollivudiane, Angelina Jolie, ka botuar librin e saj të fundit “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”. I shkruar nga Jolie, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, libri ka ardhur tashmë edhe në Kosovë e Shqipëri.

Këtë e ka njoftuar Jolie me anë të një postimi në profilin e saj në “Instagram”, ku u është drejtuar ndjekësve edhe në gjuhën shqipe.

“Për t’i kërkuar të drejtat tuaja, duhet t’i njihni ato. Neni 42 i Konventës për të Drejtat e Fëmijëve i detyron qeveritë të sigurohen që fëmijët dhe prindërit të jenë të vetëdijshëm për parimet dhe të drejtat e mbrojtura me konventë. Jam e lumtur që libri ynë për të drejtat e të rinjve tani është publikuar në Shqipëri, Kosovë, Poloni, Rumani dhe Moldavi, dhe ua dërgoj respektin tim të gjithë aktivistëve/eve që mbrojnë të drejtat e fëmijëve në rajon dhe që përdorin të drejtën e tyre të jenë të zëshëm”, shkruan Jolie.

Të njëjtin shkrim aktorja e ka publikuar edhe në gjuhën angleze, polake dhe në moldavisht.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Të fundit