Flash News

POLITIKOFF

Bebe Rexha ndër artistët më të dëgjuar për vitin 2023

Bebe Rexha ndër artistët  më të dëgjuar për vitin

Platforma e muzikës Spotify ka publikuar disa të dhëna vjetore për dëgjimet e këngëve për çdo artist.

Në mesin e artistëve më të dëgjuar të vitit, sigurisht që janë edhe shqiptaret e famshme: Rita Ora, Dua Lipa dhe Bebe Rexha.

Ndërkohë Bebe Rexha në rrjetet sociale ka ndarë shifrat e dëgjimeve që kanë marrë këngët e saj.

Këngët e saj janë dëgjuar mbi 1.7 miliard herë brenda vitit, nga 161 milionë dëgjues,  fansat prej 184 vendeve të botës.

Të fundit