Flash News

POLITIKOFF

Bukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotove

Bukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotove

Nëpërmjet artit të saj, fotografja Yulia Taits thekson bukurinë e njerëzve me albinizëm Ajo ka publikuar 2 projekte kushtuar njerëzve me këtë gjendje të rrallë të lëkurës të quajtur 'Porcelain Beauty and Porcelain Beauty 2'.

Portretet e Yulia-s kapin bukurinë që këto modele kanë dhe përmes tyre, ajo ka inkurajuar shumë njerëz që të jenë të sigurt në lëkurën e tyre.

Bukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotoveBukuria mahnitëse e njerëzve me albinizëm përmes fotove

Të fundit