Flash News

POLITIKOFF

Dua Lipa bukuri natyrale? Në fakt ka bërë dy ndërhyrje në fytyrë

Dua Lipa bukuri natyrale? Në fakt ka bërë dy ndërhyrje

Dua Lipa është konsideruar gjithnjë si një nga vajzat më të bukura natyrale të showbizzit dhe fama e saj ka thyer me kohë kufijtë në të gjithë botën.

Fotot e publikuara nga faqja “Plastic celebs”, tregon se Dua dikur nuk i ka pasur buzët kaq të plota sa i ka tani për shkak të fillerit që ka injektuar.

Hunda e këngëtares gjithashtu duket se ka pësuar një ndryshim por Dua nuk ka pranuar të flasë asnjëherë për ndërhyrjet estetike.

Dua Lipa bukuri natyrale? Në fakt ka bërë dy ndërhyrjeDua Lipa bukuri natyrale? Në fakt ka bërë dy ndërhyrjeDua Lipa bukuri natyrale? Në fakt ka bërë dy ndërhyrje

Të fundit