POLITIKOFF

Dy shqiptarë në serialin "Welcome to Utmark" që jepet në HBO

Dy shqiptarë në serialin "Welcome to Utmark" që jepet

Seriali nordik “Welcome to Utmark”, do ketë pjesë të kastit kryesor të aktorëve dy shqiptarë, Maylinda Kasumovic dhe Rozafa Çelaj.

Dy shqiptarë në serialin "Welcome to Utmark" që jepet

‘Welcome to Utmark’ është një serial që është shkruar nga skenaristi danez Kim Fupz Aakeson dhe është një seri me tetë pjesë.

Dy shqiptarë në serialin "Welcome to Utmark" që jepet

Seriali ‘Welcome to Utmark’ në të cilin luajnë dhe dy aktorët shqiptare, do të ketë premierën me 18 prill të këtij viti në HBO.

Të fundit