POLITIKOFF

E përlotur, Bebe Rexha komunikon lajmin e rëndësishëm për fansat

E përlotur, Bebe Rexha komunikon lajmin e rëndësishëm

Bebe Rexha ka paralajmëruar që dje fansat e saj për një surprizë të madhe të cilën e zbuloi sot.

“Do të bëj një njoftim special nesër, të reja që kam dashur t’i bëjë të ditura kohë më parë. Faleminderit për durimin tuaj. Më pëlqen të bëj muzikë dhe më pëlqeni ju më shumë se çdo gjë në këtë botë”, shkroi dje Bebe.

Ndërkohë sot, Bebe ka zbuluar lajmin. Ajo ka treguar se në datë 7 maj do të publikojë albumin e saj të ri me titull “Better Mistakes”. 

“Po qaj me të vërtetë. Kanë kaluar 3 vite me koronavirusin dhe gjithçka. Është thjesht wow! Më në fund. Po e bëj me të vërtetë këtë gjë. Jam shumë gati”, tregon Bebe e përlotur.

Të fundit