Flash News

POLITIKOFF

Edhe Zonja e Parë u bë pjesë e "1 prillit" dhe e ka qarë shakanë për stafin

Edhe Zonja e Parë u bë pjesë e "1 prillit" dhe e ka

1 prilli njihet si "Dita e Gënjeshtrave" dhe pjesë e shakave është e bërë dhe Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Jill Biden ka vendosur të realizojë një gënjeshtër të vogël për stafin e saj. Kur të gjithë i hipën avionit për t’u nisur, një stjuardesë me emrin Jasmina, e veshur kokë e këmbë me të zeza, ju vjen për t’u shpërndarë ëmbëlsira.

Të gjithë ranë pre e mashtrimit, derisa poshtë maskës, u zbulua që fshihej Jill. Ka qenë vetë zonja e parë që e ka zbuluar shakanë.

Të fundit