Flash News

POLITIKOFF

Ermonela Jaho, nominohet për 'Gramaphone Awards 2023'

Ermonela Jaho, nominohet për 'Gramaphone Awards 2023'

Shqiptarja e njohur, sopranoja Ermonela Jaho është nominuar në" Gramaphone Awards 2023" për regjistrimin e 'Turnadot' nga  Warner Classics &Erato, një nga kompanitë më të rëndësishme në botë për regjistrimin e muzikës klasike.

Në një reagimajo ka thënë se regjistrimi i kafalur një lumturi të madhe për kryeveprën e Puccin-it.

"Është një kënaqësi e madhe, të jem e nominuar për 'Gramaphone Awards' për këtë vit, për 'Turnadot' të regjistruar nga Warner Classics & Erato. Me fali një lumturi të madhe bashkëpunimi me kolegë kaq të talentuar dhe të përkushtuar, me të cilët 'sollëm në jetë', kryeveprën e fundit të Puccini-t. Të gjithë të nominuarit janë tashmë fitues në sytë e mi", është shprehur në mediet sociale sopranoja.

Të fundit