Flash News

POLITIKOFF

Fakulteti i Filologjikut vijon traditën e "Ditës Botërore të Librit"

Fakulteti i Filologjikut vijon traditën e "Ditës Botërore

Nesër, me 23 prill, Departamenti i Letërsisë së Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, në Universitetin e Tiranës edhe këtë vit, vijon  traditën e kremtimit të saj përmes veprimtarish të ndryshme kulturore online, në platformën @unitir.edu.al, në kuadër të Ditës Botërore të Librit dhe të së Drejtës së Autorit.

Me 23 prill, nesër, në orën 10:00 nis aktiviteti i cili do të hapet me fjalën përshëndetëse të organizatorëve dhe më pas do të vazhdohet me programin si më poshtë:

Fakulteti i Filologjikut vijon traditën e "Ditës Botërore

Të fundit