Flash News

POLITIKOFF

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur bëhet fjalë për modë

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Shumë njerëz e konsiderojnë Francën si një përcaktuese të vërtetë të stilit, por statusi i kryeqytetit botëror të modës me të drejtë i takon qytetit italian. Milanos. Italianët, në përgjithësi, janë të njohur mirë për trendet e modës dhe dinë se si të krijojnë pamje të ndritshme dhe unike.

Si rregull, gratë italiane përqendrohen në feminitetin dhe i kushtojnë shumë vëmendje detajeve dhe aksesorëve përrallorë.

Po çfarë e bën stilin italian më të veçantë dhe cilat hile i ndihmojnë gratë vendase të duken kaq mahnitëse.

Gratë italiane nuk kanë frikë të mbajnë shumë unaza në të njëjtën kohë

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Asnjëherë nuk mund të kesh shumë rrathë

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Syzet e diellit janë një aksesor i rëndësishëm

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

E zeza është ngjyra kryesore

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Gratë italiane kujdesen për lëkurën e këmbëve dhe të krahëve

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Flokët janë krenaria dhe gëzimi i çdo gruaje italiane

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Xhinse të ngushta janë gjithmonë trendi në Itali

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Një gardërobë themelore është një investim i shkëlqyeshëm

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Gratë italiane u kushtojnë vëmendje të madhe këpucëve të tyre

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Gratë në Itali veshin çizme të larta pa geta

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Gratë italiane nuk harrojnë kurrë të theksojnë belin e tyre me rrip

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Një pardesy është 'artikulli' më i mirë i veshjeve për mot të freskët

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Është plotësisht mirë të mbash disa çanta

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

Ata mbajnë një kapelë në çdo stinë

Çfarë i bën gratë italiane kaq tërheqëse kur

 

Të fundit