POLITIKOFF

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa balluke

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Prerja e ballukeve ka fuqinë magjike të transformimit të të gjithë fytyrës së një personi dhe mund të jetë një mënyrë e thjeshtë për të rifreskuar pamjen tuaj. Sandra Bullock, Keira Knightley, Kim Kardashian dhe Jennifer Lawrence janë vetëm disa të famshëm që hodhën fundin dhe prenë balluket të paktën një herë, dhe fytyrat e tyre dukeshin shumë ndryshe pasi e bënë këtë.

Nëse keni menduar të ndryshoni diçka për pamjen tuaj për një kohë, dhe të ndryshoni ngjyrën e flokëve ose të shkurtoni flokët tuaj duket pak shumë e rrezikshme për ju, provoni të prisni balluket.

Sandra Bullock

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Kim Kardashian

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Keira Knightley

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Katy Perry

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Rihanna

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Jessica Alba

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Jennifer Garner

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Jennifer Lawrence

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Eva Longoria

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Jessica Biel

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Chrissy Teigen

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Kerry Washington

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Jessica Chastain

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Gigi Hadid

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Sofia Vergara

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Rose Byrne

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Emma Watson

Gra të famshme që duken si 2 persona të ndryshëm me dhe pa

Të fundit