Flash News

POLITIKOFF

Habit Ronaldo: Kristi u tregon organin gjenital ndjekësve!

Habit Ronaldo: Kristi u tregon organin gjenital ndjekësve!

Tema e ditës në rubrikën “Trotutar” ishte: mesazhet dhe komentet e urrejtjes që personazhet e njohur marrin në rrjetet sociale.

Ronaldo Sharka ka zbuluar mënyrën se si Kristi Dragot Aliaj i menaxhon këto mesazhe.

Ronaldo ka treguae se Kristi u dërgon foto të organit gjenital.

 Ai tha se nuk po bënte shaka, por është fakt, pasi i ka parë vetë mesazhet.

“Është vetëm një person që ka zbuluar formulën se si parandalohen këto mesazhe urrejtjeje. Ky është Kristi Dragot Aliaj, i cili u dërgon foto të organit gjenital.

Të betohem, ma ka dërguar vetë mua, dhe më pas ata frikësohen dhe nuk i shkruajnë më. Është fakt, ma ka treguar vetë, jo foton por metodën që përdor.”- tha Ronaldo.

Të fundit