Flash News

POLITIKOFF

I keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehen sërish në modë

I keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehen

Sa më shumë "plakemi", aq më nostalgjik duket se ndiejmë kur mendojmë për fëmijërinë tonë të viteve '90.

Ka një gjë që ne të rriturit plotësisht të formuar mund ta shijojmë ende lirshëm: Modën e fëmijëve. Para se të bëheshim të rritur, supozonim se do të duhej të hiqnim të gjitha veshjet dhe aksesorët argëtues në një pikë të caktuar, pra në një moshë të caktuar.

Në fund të fundit, ne kurrë nuk e kishim parë nënën tonë të vishte kapëse fluturash.

Sidoqoftë, këto ditë e dimë që tendencat nuk kanë asnjë kufizim moshe dhe çdokush mund të veshë gjithçka.

Dhe më poshtë, keni disa trende që i kemi veshur në fëmijëri dhe janë rikthyer fuqishëm në modë:

I keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehenI keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehenI keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehenI keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehenI keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehenI keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehenI keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehenI keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehenI keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehenI keni dashur shumë kur ishit fëmijë, këto trende rikthehen

Të fundit