POLITIKOFF

"Jemi më mirë si miq", Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez janë zyrtarisht të ndarë

"Jemi më mirë si miq", Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez janë zyrtarisht të ndarë! Lajmin, për të cilin spekulohej prej kohësh e ka konfirmuar vetë ish-çifti, përmes një deklarate për "Today".

"Jemi më mirë si miq", Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez

"Kemi arritur në përfundimin se shkojmë më mirë si miq dhe të tillë do të mbetemi. Do të vazhdojmë të punojmë bashkë dhe të mbështesim njëri-tjetrin në punët, bizneset dhe projektet tona,"- thuhet në deklaratën e dhënë së fundmi prej dyshes. 

"Në shenjë respekti për ta, komenti i vetëm që kemi për ju është faleminderit të gjithëve atyre që na kanë mbështetur me fjalët dhe mirësinë e tyre,"- vazhdojnë ata.

Të fundit