Flash News

POLITIKOFF

Ka alergji kuajt, xhiron film për kaubojsat

Ka alergji kuajt, xhiron film për kaubojsat

Një nga meshkujt më seksi të planetit, aktori Idris Elba do të jetë protagonist në filmin "Concrete Cowboy" dhe është një film që i dedikohet jetës reale të kaubojsave në Filadelfia.

Ka alergji kuajt, xhiron film për kaubojsat

Por ka një problem pasi, Elba është alergjik nga kuajt.

Ka alergji kuajt, xhiron film për kaubojsat

“Është e vërtetë. Jam alergjik por është shumë bukur. Nuk doja të tregoja në të vërtetë historinë e kaubojsave por më duhet të bëj rrugëtimin tim,"- ka thënë aktori.

Të fundit