Flash News

POLITIKOFF

Kë preferojnë britanikët si mbretin e tyre të ardhshëm, Princin Charles apo William

Kë preferojnë britanikët si mbretin e tyre të ardhshëm,

Kë preferojnë britanikët si pasues të Mbretëreshës Elizabeth,Dukën e Cambridge-s, Princin William apo nga Princi i Wales, Charles.

Sipas një sondazhi të publikuar sot, rreth 47% e qytetarëve britanikë duan që nipi i parë i Mbretëreshës të ulet në fron dhe jo babai i tij, Princ i Wales.

Kë preferojnë britanikët si mbretin e tyre të ardhshëm,

Nga ana tjetër, vetëm 27% e të anketuarve zgjodhën Princin Charles si pasardhësin e nënës së tyre.
Në këtë sondazh morën pjesë 1590 të rritur britanik.

Sondazhi gjithashtu tregon se 51% e të anketuarve besojnë se Harry dhe Megan kanë dëmtuar imazhin e monarkisë.

Kë preferojnë britanikët si mbretin e tyre të ardhshëm,

Të fundit