Flash News

POLITIKOFF

Kim Kardashian është zyrtarisht bilionere

Kim Kardashian është zyrtarisht bilionere

Ajo është e vetmja KarJenner me një vlerë neto aktualisht në intervalin me 10 shifra.

Para se të kishim 'Kylie Cosmetics', xhinse të mira amerikane dhe realitetin e shenjtë që po mbahet me Kardashians, bota kishte Kim Kardashian në 2007-ën, e njohur për videon e famshme dhe mikeshë e Paris Hilton.

Kim Kardashian është zyrtarisht bilionere

Oh, si kanë ndryshuar kohët.

Sot, Kim K është një emër i njohur, dhe familja e saj e mbushur me yje ka ndjekur shembullin, duke i dhënë botës linja të shumta kozmetike dhe modës përveç TV me realitet über. E gjithë kjo vëmendje nuk po paguan vetëm në pëlqimet në Instagram, megjithatë. Kush i merr ato para nga përpjekjet e saj drejt bankës dhe vlera e saj neto i tregon ato.

Kim Kardashian është zyrtarisht bilionere

Sipas Forbes, Kim Kardashian vlen 1 miliard dollarë ($ 1,000,000,000, në rast se keni nevojë ta shihni), një shumë më e madhe $ 220 milion nga Tetori. Rritja është pjesërisht për shkak të shitjes 20% të KKË Beauty tek Coty (e njëjta kompani që bleu shumicën e aksioneve në Kylie Cosmetics).

Të fundit