Flash News

POLITIKOFF

"Kjo me siguri fluturon", çanta avion e LV kushton 39 mijë dollarë

"Kjo me siguri fluturon", çanta avion e LV kushton 39 mijë

Një "linjë e veçantë" çantës luksoze të Louis Vuitton është nxjerrë në shitje për një shumë prej 39 mijë dollarë.

Edhe pse firma konsiderohet si markë luksoze, çmimi marramendës i kësaj çante, i referohet dizajnit të saj të veçantë, që është në formën e një avioni.

Kjo ka bërë që ndjekësit në Twitter të komentojnë çmimin dhe modelin teksa shprehen me ironi se me siguri çanta “fluturon” ose se me aq para mund të blesh një avion të vërtetë.

"Kjo me siguri fluturon", çanta avion e LV kushton 39 mijë"Kjo me siguri fluturon", çanta avion e LV kushton 39 mijë"Kjo me siguri fluturon", çanta avion e LV kushton 39 mijë"Kjo me siguri fluturon", çanta avion e LV kushton 39 mijë

Të fundit