POLITIKOFF

Kur mbretërorët vishen më shumë se një herë me të njëjtën veshje

Kur mbretërorët vishen më shumë se një herë me

Në përgjithësi, ekziston një stereotip që njerëzit e famshëm përpiqen të mos veshin të njëjtat rroba dy herë, por në fakt nuk ndodh gjithmonë kështu.

Në fakt, të famshmit modern, shpesh herë favorizojnë trendin e modës së qëndrueshme dhe në këtë grupim sigurisht që bëjnë pjesë edhe anëtarët e familjes mbretërore angleze.

Anëtarët e familjes mbretërorë (zonjat dhe zonjushat) janë parë shpesh herë teksa riciklojnë veshjet e tyre dhe nuk e kanë aspak problem.

Kate Middleton, Meghan Markle dhe Princesha Diana kanë veshur disa herë të njëjtat rroba.

Kate e veshi këtë kostum të kuq të paktën tri herë në 2011, 2014 dhe 2017. Dukesha ndryshoi këtë pamje duke përdorur aksesorë të ndryshëm.

Kur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë me

Kur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë meKur mbretërorët vishen më shumë se një herë me

Të fundit