POLITIKOFF

Kur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderne

Kur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderne

Natyra nuk do të mërzitet kurrë duke na bërë të çuditemi për gjërat. Një fletë levituese e bllokuar në një rrjetë merimange ose një tenjë gati sa madhësia e parakrahit tuaj - të gjitha këto mrekulli u shfaqën pa ndërhyrjen e njeriut, dhe ju mund t'i shihni kudo. Thjesht duhet t'i kushtoni pak vëmendje shtesë për t'i kapur të gjithë.

Një rrjetë merimange gjeometrike bllokon një gjethe në majë të një trungu

Kur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderne

Mënyra se si rriten gjethet në këtë pemë e bën atë të duket e turbullt

Kur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderne

Një grabitqar i oqeanit që bllokon dhe paralizon gjahun e tij

Kur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderne

Kërpudhat me kapak me bojë

Kur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderne

Një fotografi e një peme 1000-vjeçare

Kur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderneKur natyra krijon magjinë pa ndërhyrjen e shkencës moderne

 

Të fundit