Flash News

POLITIKOFF

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?

Edhe pse stilistët vazhdojnë të krijojnë rroba të reja, disa të famshëm ende arrijnë të veshin të njëjtat rroba si dikush tjetër. Dhe ne gjithmonë duam të 'gjykojmë' se kush duket më mirë në këto rroba. Por është krejt e papritur që të famshëm kaq të ndryshëm mund të kenë të njëjtën shije në veshje: për shembull, Helen Mirren dhe Nina Dobrev dhe Kylie Jenner dhe Karolina Kurkova zgjodhën të njëjtat fustane.

Pjesa femërore e ekipit 'Bright Side' mendon se edhe pse veshjet e tyre janë të ngjashme, apo edhe identike, pamja e secilit të famshëm në këtë përmbledhje është akoma me të vërtetë e veçantë.

Kim Kardashian dhe Winnie Harlow

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?
Kylie Jenner dhe Karolina Kurkova

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?
Dukesha e Kembrixhit dhe Paris Hilton

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?
Emma Watson dhe Jennifer Lawrence

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?
Cameron Diaz dhe Philippa Charlotte "Pippa" Middleton

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?
Eva Green, Elle Macpherson dhe Anne Hathaway

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?
Katy Perry dhe Jennifer Lawrence

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?
Jamie Lee Curtis dhe Sigourney Weaver

Kur të famshmit vishen njësoj. Kujt i shkon më shumë?

 

Të fundit