Flash News

POLITIKOFF

Kush është personi më i paguar në Instagram (rrëzoi nga froni Kylie-n)

Kush është personi më i paguar në Instagram (rrëzoi nga

Hopper HQ ka publikuar listën e njerëzve që fitojnë më shumë nga Instagrami, “Instagram Rich List 2020”. Lista përfshin 100 ndikues të mediave sociale nga sfera të ndryshme të jetës, së bashku me fitimet e tyre nga Instagrami dhe numrin e ndjekësve që kanë.

Kylie Jenner, ishte ajo që e kryesonte listën prej vitesh, por që tani nuk është më mbretëresha e Instagramit. Kush e rrëzoi nga froni?

Aktori Dwayne Johnson, i njohur si The Rock, personi që fiton më shumë nga Instagrami, me mbi 187,300,000 ndjekës. Ai merr një vlerë neto prej 1,015,000 dollarësh për postim.

Kjo është lista e Top 10 personazheve më të paguar në Instagram për vitin 2020.

  1. Dwayne Johnson
  2. Kylie Jenner
  3. Christiano Ronaldo
  4. Kim Kardashian
  5. Ariana Grande
  6. Selena Gomez
  7. Beyoncé Knowles
  8. Justin Bieber
  9. Taylor Swift
  10. Neymar Da Silva Santos Junior

Kush është personi më i paguar në Instagram (rrëzoi nga

Të fundit