Flash News

POLITIKOFF

Lidhja e Jorit me reperin italian, ja si e komenton Beniada

Lidhja e Jorit me reperin italian, ja si e komenton Beniada

Beniada Nishani, ka folur për çiftin Jori Delli dhe Fred De Palma.

E ftuar në Wake Up të Top Channel, ajo është shprehur se krijojnë një çift shumë të bukur dhe shkojnë shumë bashkë.

Ndoshta pamja e reperit apo dhe tatuazhet e bëjnë të duket më të egër apo të fortë, por sipas Beniadës, ai ka një zemër shumë të mirë.

Beniada: Unë mendoj se janë një çift shumë i bukur, shkojnë shumë bashkë. Fred De Palma është një nga artistët më të mirë italian dhe mos e shikoni nga pamja, nga tatuazhet!

Blendi Salaj: Po nga ta shohim?

Beniada: Nga zemra, ndonjëherë pamja të gënjen. Tatuazhet e bëjnë të duket pak më të fortë, por ka një zemër të mirë dhe bashkë janë një super çift.

Të fundit