POLITIKOFF

Madonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të The Weeknd

Madonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të The

Madonna ka blerë shtëpinë e këngëtarit të njohur The Weeknd prej një vlerë prej 20 milionë dollarësh në Los Angeles.

Kjo pronë që gjendet në "Hidden Hills" të Santa Monicas ka 9 dhoma gjumi dhe mbizotërohet nga ngjyra e bardhë.

Në fotot e mëposhtme mund të shihni se si është kjo shtëpi gjigante:

Madonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të TheMadonna blen shtëpinë 20 milionë dollarëshe të The

Të fundit