Flash News

POLITIKOFF

Make-up artisti që "shndërroi" Najada Çomon: Ka qenë gjithmonë e guximshme

Make-up artisti që "shndërroi" Najada Çomon: Ka

Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, make up artist Gazmend Ujkashi u shpreh se Najada Çomon e njeh prej vitesh dhe ka qenë guximtare në imazh.

Ujkani: Unë kam qejfin e ndryshimit. Najadën e njoh prej vitesh dhe është ndër femrat e para në Tiranë që ka bërë guxim dhe unë e kam parë me sy pozitiv. Sot i sheh femrat në Tiranë, se duken të gjitha standarde. Ka hyrë një turqizëm në vendin tonë.

Kjo bën tani se po dole nga standardi do etiketohesh si imorale ose me të meta. Një gjë e vogël po të guxojë që të dalë, këtu komentohesh, kjo tregon se ne jemi shumë vite pas. Ne nuk marrim nga ata që janë para nesh, por jemi bërë standard. Të gjitha make up-et janë transformime dhe nuk i njeh vajzat kur lyhen.

Ai shtoi se ishte e vështirë që të dilte Çomo nga një ngjyrë e theksuar si e kuqja në një ngjyrë më të butë.

Të fundit