Flash News

POLITIKOFF

Marc Anthony dhe Ben Affleck, ish-partnerët e Jennifer Lopez flasin për marrëdhënien me të

Marc Anthony dhe Ben Affleck, ish-partnerët e Jennifer Lopez flasin

Në kopertinën e muajit maj për revistën InStyle, e cila në versionin print do të dalë me 17 prill, ka në qendër Jennider Lopez.

Kjo intervistë me divën botërore o të përmbajë intervista me njerëz që kanë qëndruar pranë saj në 30 vite karrierë, përfshirë këtu edhe ish-partnerët Marc Anthony dhe Ben Affleck.

Marc Anthony dhe Ben Affleck, ish-partnerët e Jennifer Lopez flasin

JLo me Marc Anthony ka dhe dy binjakët, Emme dhe Max - 13 vjeç.

Marc Anthony dhe Ben Affleck, ish-partnerët e Jennifer Lopez flasin

"Para se ajo të sjellë një ide, e ka vizualizuar një mijë herë. Dhe nëse dikush thotë se mund të mos jetë ideja më e mirë, ajo do të thotë, "Thjesht nuk e sheh ende". Nëntë herë nga 10, ka të drejtë. Ajo është e para që vjen dhe e fundit që largohet. Gruaja më punëtore që kam njohur ndonjëherë," ka thënë Marc Anthony, i cili ishte i martuar me Lopez nga viti 2004 deri në 2014-n.

Marc Anthony dhe Ben Affleck, ish-partnerët e Jennifer Lopez flasin

E ndërsa Ben Affleck, me të cilin është shoqëruar gjatë vitit 2002 është shprehur duke thënë:

"Mendoja se kisha një etikë të mirë pune, por isha plotësisht i përulur ndaj asaj çfarë Jennifer mund të bënte ditë për ditë, seriozitetit me të cilin e merrte punën, mënyrës së qetë dhe përkushtimit për të arritur qëllimet, dhe pastaj se si ajo do të kthehej dhe do të dyfishonte përpjekjet e saj."

Të fundit