POLITIKOFF

Maturantët nuk i besojnë deklaratës së Kushit: Na premtuat dhe më parë dhe na gënjyet

Maturantët nuk i besojnë deklaratës së Kushit: Na premtuat

Pavarësisht deklaratës së ministres së Arsimit, Evis Kushit, e cila tha se janë duke vlerësuar ede njëherë me grupet e ekspertizës nivelin e vështirësisë së çdo pyetjeje në testin e matematikës.

Kushi u shpreh përmes një postimi në Facebook se në rast se rezulton që tejkalohet niveli i parashikuar, do rishikohet shpërndarja e pikëve të testit dhe mënyra e vlerësimit.

Mirëpo, kjo nuk ka shërbyer aspak që maturantët të qetësohen, përkundrazi ata nuk i besojnë deklaratës së Kushit. Sipas tyre - të cilët folën për media të ndryshme televizive - kështu ju kanë premtuar dhe më parë dhe ata (ministria dhe hartuesit e provimeve) e thyen premtimin dhe i gënjyen.

Maturantët nuk i besojnë deklaratës së Kushit: Na premtuat

Të fundit