Flash News

POLITIKOFF

Mësohet arsyeja pse Travis Barker u hospitalizua

Mësohet arsyeja pse Travis Barker u hospitalizua

Travis Barker është në spital sepse ka pankreatit dhe mjekët besojnë se është shkaktuar nga një kolonoskopi… ka mësuar TMZ.

Burime të shumta të lidhura me familjen thonë për TMZ se shtrimi në spital i Travis të martën ishte rezultat i gjendjes që është një inflamacion i pankreasit dhe përfshin simptoma si nauze, dhimbje të forta stomaku dhe të vjella. Nuk u tha saktësisht se kur Travis bëri kolonoskopinë, por thanë se ishte e fundit.

Siç u raportua, Kourtney Kardashian e çoi Travis-in në spitalin West Hills, pranë shtëpisë së tyre, herët të martën. Nga atje, ai u dërgua me ambulancë në Qendrën Mjekësore Cedars-Sinai në LA — një nga objektet më të mira në vend.
 

Të fundit