Flash News

POLITIKOFF

Mund të mos dini ta luani por veshjet e tenisit janë zyrtarisht në modë këtë vit

Mund të mos dini ta luani por veshjet e tenisit janë zyrtarisht

Këtë vit rrobat e frymëzuara nga tenisi do t`i gjeni kudo, duke nisur nga bluzat me jakë dhe tek fundet me pala e sidomos çorapet që në të shumtën e rasteve duhet të jenë të bardha, besoj këtë e dini.

Nuk është e thënë që të dini të luani tenis që të visheni në këtë mënyrë.

Por ndoshta dhe do tundoheni kur të shihni veshjet.

Mund të mos dini ta luani por veshjet e tenisit janë zyrtarishtMund të mos dini ta luani por veshjet e tenisit janë zyrtarishtMund të mos dini ta luani por veshjet e tenisit janë zyrtarishtMund të mos dini ta luani por veshjet e tenisit janë zyrtarisht

Të fundit