Flash News

POLITIKOFF

Netflix shpenzon 30 milionë dollarë për  dokumentarin e Kanye West

Netflix shpenzon 30 milionë dollarë për  dokumentarin e

Reperi i famshëm Kanye West ka filluar të filmojë çdo detaj të jetës së tij që prej vitit 1990. Dhe siç duket, ka ardhur momenti që ky dokumentar të lançohet.

Netflix shpenzon 30 milionë dollarë për  dokumentarin e

Bashkëpunëtorët e tij, Simmons dhe Ozah kanë mjaftueshëm material për të përmbledhur në dokumentar të gjithë historinë e Kanye-t, që nga fillimi i karrierës së tij në Chicago, vdekja e nënës së tij Donda Ëest, përpjekjet për t’u futur në industrinë e modës dhe garën presidenciale në vitin 2020.

Netflix shpenzon 30 milionë dollarë për  dokumentarin e

Sipas “Billboard”, Netflix ka shpenzuar më shumë se 30 milion dollarë për të blerë dokumentarin e Kanye West, i cili me siguri do të jetë ndër më të ndjekurit në këtë platformë.

Në shkurt, Kanye West i dha fund martesës së tij me Kim Kardashian, të cilët kanë 4 fëmijë bashkë.

Netflix shpenzon 30 milionë dollarë për  dokumentarin e

Të fundit