POLITIKOFF

Një tjetër detaj tregon se Vis Bajraktari dhe Lori Hoxha janë rikthyer bashkë

Një tjetër detaj tregon se Vis Bajraktari dhe Lori Hoxha janë

Së fundmi po përflitet se Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari janë rikthyer bashkë. Vetëm disa ditë më parë, qarkulloi në media një detaj që edhe fansat e kishin vënë re, që ngrinte dyshimet se dy ish-të dashuruarit janë bashkë.

Një bluzë e njëjtë e veshur nga të dy në kohë të ndryshme.

Një tjetër detaj tregon se Vis Bajraktari dhe Lori Hoxha janë

Tanimë, ka dalë një tjetër detaj që përforcon dyshimet e ribashkimit të tyre. Visi në Snapchat është shfaqur i veshur sportiv nga koleksioni i parë i Lori Hoxhës i cili u nxor në shitje në filim të Dhjetorit.

Një tjetër detaj tregon se Vis Bajraktari dhe Lori Hoxha janë

 

Ditari politik

Të fundit