Flash News

POLITIKOFF

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Të dukesh mirë në fotografi është një art, jo një dhuratë. Dhe kjo fotografe e mrekullueshme e di këtë nga dora e parë. Bonnie Rodríguez Krzywicki mahnit internetin me punën e saj dhe ndan me 836 mijë ndjekësit e saj që mund të dashuroheni me mënyrën se si dukeni në foto, edhe nëse nuk jeni një supermodele. Thjesht duhet të dini këndet e duhura, dhe ajo është këtu për t'ju ndihmuar t'i gjeni.

Shtoni aksesorë në foton tuaj

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Shtoni veshje

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Përdorni një dritare për të luajtur me reflektimi

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Bëhuni krijues me fotot në grup

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Shmangni mbulimin e trupit tuaj

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Jepi fotos disa linja

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Krijoni disa nivele

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Mundohuni të keni një pozë më të hapur dhe të ngrini fytyrën lart

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Theksojeni belin

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Ndani krahët nga trupi

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Tregoni belin tuaj duke i vendosur duart prapa xhaketës

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Trego më shumë forma

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Shtoni lëvizje për të marrë një pamje natyrale në foto

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

 Zgjatni njërën nga këmbët tuaja

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

Vendosni gjëra me nuanca të ngjashme për të krijuar një pamje si pikturë njëngjyrëshe

Nuk dilni bukur në foto? Mësoni disa sekrete

 

Të fundit