Flash News

POLITIKOFF

"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së verës 2021 është thuajse 90-vjeç

"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së

Nëse po kërkoni të tregoni pak lëkurë këtë verë, por nuk jeni adhuruese e çarjes "deri-atje", veshja me V në shpinë është trend pak skandaloz për ju. Ndërsa është seksi në një mënyrë delikate, dhe mjaft e freskët për ditët më të nxehta, ky trend ka gjithashtu një histori të gjatë dhe magjepsëse që mund t'ju bëjë të vlerësoni këto pjesë pak më shumë.

"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së

Veshjet me kurrizin jashtë,  në të vërtetë datojnë që nga vitet 1930. Me një bel të ngushtë dhe me një siluetë të gjatë elegante, shumë fustane mbrëmje i lanë pak imagjinatës kur bëhej fjalë për shpinën e një gruaje. Sigurisht, veshja në tërësi mund të ketë qenë më konservatore gati një shekull më parë, por dizajnerët sigurisht dinin se si të krijonin një fustan që tregonte pak lëkurë.

Për verën e vitit 2021, ky trend është kthyer sërish. Sigurisht më i modernizuar.

"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së"Pak lëkurë jashtë, trendi më seksi i veshjes së

Të fundit