Flash News

POLITIKOFF

Pasi i kërkoi t`i bënte "follow", Teigen i lutet presidentit t`i bëjë "unfollow". Biden i plotëson dëshirën

Pasi i kërkoi t`i bënte "follow", Teigen i lutet presidentit

Pasi u bë personi i vetëm që Biden ndjek në Twitter - Chrissy Tiegen nuk është më e ndjekura e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Në fillim ishte Teigen ajo që i kërkoi Biden-it ta ndiqte, pasi kishte qenë 4 vite e bllokuar nga Trump-i. Dhe Joi Biden i bëri qejfin duke qenë e vetmja Teigen që ndiqte nga bota e ekranit.

Chrissy Teigen është një show-girl, modele, yll televiziv, autore, sipërmarrëse dhe është e famshme me postimet e saj në Twitter për personalitetin e hapur ku ndan shumë momente gazmore dhe u përgjigjet dhe fansave. Megjithatë, ajo thotë se ka postuar në Twitter vetëm disa herë që kur Presidenti i SHBA-ve filloi ta ndiqte.

“Në mënyrë që unë të lulëzoj si unë, duhet të kërkoj që të lutem zotëri të me bësh unfollow. Unë të dua. Nuk je ti, jam unë”- shkroi Teigen.

Presidenti i ka plotësuar dëshirën dhe i ka bërë "unfollow" bashkëshortes së këngëtarit John Legend.

Të fundit