Flash News

POLITIKOFF

Po, "clogs" janë rikthyer në modë sërish

Po, "clogs" janë rikthyer në modë sërish

Kjo këpucë nostalgjike është përsëri kudo, dhe këto 8 opsione do t'ju ndihmojnë të krijoni një ide.

Të them se isha kokëfortë dhe kokëfortë si fëmijë, veçanërisht kur bëhej fjalë për atë që vishja, do të ishte nënvlerësim.

Marka të njohura se Celine dhe Hermes i kanë risjellë këtë model, pak më të përshtatura dhe më moderne për tendencat e pranverës,verës dhe vjeshtës të këtij viti.

Specialistë të modës janë shprehur entuziastë  për t`i dhënë një mundësi këtij rikthimi.

Shikoni më poshtë disa palë të veçanta  të "clogs":

Po, "clogs" janë rikthyer në modë sërishPo, "clogs" janë rikthyer në modë sërishPo, "clogs" janë rikthyer në modë sërishPo, "clogs" janë rikthyer në modë sërishPo, "clogs" janë rikthyer në modë sërishPo, "clogs" janë rikthyer në modë sërishPo, "clogs" janë rikthyer në modë sërish

Të fundit