Flash News

POLITIKOFF

Projekti i ri i Meghan-Harry do të jetë serial në Netflix

Projekti i ri i Meghan-Harry do të jetë serial në Netflix

Projekti i parë i Meghan Markle dhe Princit Harry me Netflix do të përqendrohet në një nga kauzat më pasionante të Dukës së Sussex.

Projekti i ri i Meghan-Harry do të jetë serial në Netflix

Archeëell Productions, që i përket çiftit po krijojnë një dokumentar për Netflix në lidhje me këtë ngjarje. 'Heart of Invictus', titulli i projektit, do të ndjekë atletët ndërsa përgatiten për Lojërat Invictus në Hagë, Hollandë, që do të zhvillohen në vitin 2022.

Projekti i ri i Meghan-Harry do të jetë serial në Netflix

“Nuk mund të isha më i emocionuar se kaq për këtë rrugëtim që na pret, apo krenar për komunitetin “Invictus”, për frymëzimin e vazhdueshëm të shërbimit global, potencialit njerëzor dhe shërbimit të vazhdueshëm”,- tha Harry në një deklaratë.

Projekti i ri i Meghan-Harry do të jetë serial në Netflix

"Ky serial do t'u japë komuniteteve në të gjithë botën një dritare në historitë prekëse dhe frymëzuese të këtyre konkurrentëve në rrugën e tyre për në Hollandë vitin e ardhshëm."

Të fundit