POLITIKOFF

Protesta e heshtur me manekinë në Prishtinë që mori vëmendje të gjerë mediatike edhe jashtë

Protesta e heshtur me manekinë në Prishtinë që mori

Për shkak të masave anti-Covd në Kosovë, bizneset janë goditur dhe sidomos ata që kanë respektuar masat e vëna prej pandemisë përgjatë një viti të jenë të irrituar në një kohë kur duhet të ishin në kulmin e kërkesave nga klientët e tyre.

Protesta e heshtur me manekinë në Prishtinë që mori

Në Prishtinë është zhvilluar një protestë e heshtur nga pronari i një restoranti, Petrit Kllokoqi. Lajm i cili është publikuar edhe nga "Washington Post"; "Euronews.Tv" etj.

Protesta e heshtur me manekinë në Prishtinë që mori

“Petrit Kllokoqi, pronari i restorantit 'Bagolina' në kryeqytetin e Kosovës, ka mbushur karriget e tij me manekinë të veshur, të cilët duken sikur janë duke ngrënë mëngjes dhe drekë, me menu dhe shishe verë para. Kllokoqi, njëkohësisht kryetar i Shoqatës Kosovare të Gastronomisë, thotë se ai po mban protestën e heshtur në emër të të gjitha restoranteve”,- thuhet ndër të tjera në artikullin e tyre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petrit Kllokoqii???? (@petritkllokoqi)

Të fundit