Flash News

POLITIKOFF

Pyetjet për të cilat na vjen turp kur jemi në një lidhje dashurie

Pyetjet për të cilat na vjen turp kur jemi në një lidhje

Frika thellësisht e fshehur

Nuk do të thotë frikë nga merimangat apo fluturimi, por frika më e thellë që lidhet me karakterin dhe personalitetin tuaj. Frika është kaq e shtypur dhe e rrënjosur, saqë mund edhe të mos jesh në dijeni të tyre. Të gjithë kanë një frikë thelbësore që nxit sjelljen e tyre, prandaj është e rëndësishme të flasim për këtë.

Problemet familjare

Shumë të rritur besojnë se familja nga e cila vijnë është një pasqyrim i asaj që janë.

Ëndrrat dhe qëllimet e fshehta për të ardhmen

Ndarja e qëllimeve dhe ëndrrave tuaja është një veprim shumë delikat, sepse kur njerëzit e tjerë reagojnë në një mënyrë që nuk është 100% mbështetëse, kjo mund të çojë në dyshime në marrëdhënie.

Pse qëndroni në një marrëdhënie që ju lëndon?

Edhe nëse nuk dyshoni në veten tuaj, mungesa e mbështetjes së tyre do t’ju detyrojë të përballeni me realitetin e ftohtë dhe të ashpër se ata nuk janë personi i duhur për ju.

Probleme financiare

Gjendja juaj financiare është çështje personale dhe private. Megjithatë, nëse e ndani jetën me dikë, ka disa aspekte që duhet t’i diskutoni. Stili juaj i jetesës ndikon në mënyrë të pashmangshme tek njerëzit që ju rrethojnë.

Fantazitë seksuale

Disa fantazi erotike janë më të lehta për t’u ndarë se të tjerat, por ndarja e tyre me partnerin tuaj mund t’ju ndihmojë të lidheni, edhe nëse partneri juaj nuk ndan të njëjtën dëshirë. Në çdo rast, është e dobishme për partnerin tuaj të dijë se cilat janë dëshirat tuaja dhe sa larg shkon imagjinata juaj erotike.

Të fundit