Flash News

POLITIKOFF

Rita Ora përmend Kosovën në ‘Festivalin e Filmit’

Rita Ora përmend Kosovën në ‘Festivalin e Filmit’

Rita Ora ndodhet në Itali për ‘Festivalin e 80-të të Filmit në Venecia’ ku ka marrë pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve “DVF” të themeluar nga stilistja Diane von Furstenberg.

Gjatë fjalimit të saj, Rita u shpreh se ka qenë një ëndërr që të punonte me fëmijët në Kosovë dhe t’i motivonte ata.

“Kam shkuar në vendin tim Prishtinë shumë herë për t’u dhënë fëmijëve tanë platforma shumë të sigurta. Ajo çfarë dëshiroja të bëja për ata është që t’i vendos në një hapësirë kreative”, tha Ora teksa po prezantonte një çmim.

 

Të fundit