Flash News

POLITIKOFF

Sa socialistë e ndjekin Armina Mevlanin? Blogerja i pyet direkt

Sa socialistë e ndjekin Armina Mevlanin? Blogerja i pyet direkt

Armina Mevlani ka bërë një sondazh në profilin e saj në Instagram, në Instastory, ku pyet ndjekësit e saj se për kë do votojnë, për Partinë Demokratike apo për Partinë Socialiste.

"Kujt di t`ia besoni votën tuaj?" - pyet Armina në Instastory ndjekësit.

62% e tyre kanë votuar që do i japin votën PD-së dhe 38% PS-së. Pra, praktikisht në ata që kanë votuar 38% e ndjekësve të saj janë socialistë.

Armina Mevlani prej vitesh është në një lidhje me Shkëlzen Berishën, djalin e liderit historik të PD-së Sali Berishës dhe edhe pse është munduar të mbajë qëndrime jashtë politikës, ndonjëherë ajo shpreh mendime për situata të caktuara në vendin tonë.

Sa socialistë e ndjekin Armina Mevlanin? Blogerja i pyet direkt

Të fundit