Flash News

POLITIKOFF

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Karakteret e karikaturave duken edhe më joshëse sapo Darky Artist të shtojë nuancat e fundit. Ky ilustrues aspirues i kthen personazhet e famshëm të karikaturave në njerëz të vërtetë. Ilustrimet bëhen me aq mjeshtëri sa është e vështirë të thuash nëse është një foto apo një vizatim.

'Darky Artist' ka grumbulluar mbi 20,000 ndjekës dhe faqja vazhdon t`ju rritet ditë pas dite.

Esmeralda

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

John Smith

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Violet Parr

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Pocahontas

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Jack Frost

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Prince Adam

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Tiana

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Merida

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Mulan

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Prince Eric

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Aladdin

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Hiccup

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Cinderella

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Shang

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Tinker Bell

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Ariel

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Belle

Si do dukeshin personazhet vizatimorë si njerëz

Të fundit